Lieksan Suojärveläiset ry.

Karjalazin tervehyzin , Lieksan Suojärveläiset ry

Hyvä bratana!

Vuosikokouksemme pidettiin sunnuntaina 21.2.2016. Kokouksessa päätettiin jäsenmaksun suuruudeksi 10 euroa entisten vuosien tapaan. Maksamalla yhdistyksemme jäsenmaksun olet samalla Suojärven Pitäjäseuran jäsen.  

Jos lisäksi haluat olla Karjalan Liiton jäsen, voit yhdistyksemme kautta olla siinä jäsenenä lisäämällä tilisiirtoon liiton jäsenmaksun 12,00 euroa ja maksamalla summan heti, viimeistään 1.3., tilillemme, sillä tieto tästä on oltava Pitäjäseurassa heti maaliskuun alussa. Tilitämme maksun lyhentämättömänä Suojärven Pitäjäseuralle, joka huolehtii jäsenyydestäsi Karjalan
Liittoon. Liiton jäsenmaksun maksamalla saat Karjala-kortin, jolla saat Karjalan Liiton jäsenedut, Karjalan Kunnaat -lehden kaksi kertaa vuodessa, sekä mahdollisuuden tulla palkituksi Karjalan Liiton ansiomerkeillä. 
Yhdistyksemme puheenjohtajaksi on valittu Pentti Tapanen, varapuheenjohtajaksi Tarmo Martiskainen sekä sihteeriksi, rahastonhoitajaksi ja jäsenrekisterin ylläpitäjäksi Marja Tapanen. Muut hallituksemme jäsenet ovat Irma Arola, Pentti Joska, Sirkka Kokkonen ja Reino Kononen. Varajäseninä toimivat Jouko Harjunen, Martta Lavikainen ja Reino Truhponen. Järjestelytoimikunta (ent. Naistoimikunta) ja Huvitoimikunta yhdistettiin Järjestelytoimikunnaksi. Järjestelytoimikuntaan on valittu Irma Arola, Jouko Harjunen, Sirkka Kokkonen, Martta  Lavikainen, Liisa Nuutinen, Maija Pennanen, Marketta Pursiainen, Tarmo Martiskainen ja Saara Tuovinen. Lieksan kyykän vetäjäksi on valittu Urpo Saastamoinen, muut jäsenet ovat Armas Kurki ja Pentti Piminäinen.

Mikäli haluat olla mukana kyykkätoiminnassa tai suorittaa ns. kannatusjäsenmaksun, lisää itse jäsenmaksutilisiirtoon vuoden 2016 kyykkälisenssimaksu 5,00 euroa. Lisenssimaksu tilitetään lyhentämättömänä Kyykkäliitolle. Lisätietoja saat www.kyykkaliitto.fi tai kyykän vetäjältä Urpo Saastamoiselta. Kyykän Lieksan mestaruuskisat järjestetään loppukesästä, joten tulehan kesän aikana treenaamaan Mähkön kentälle! Harjoitusvuoroista ilmoitetaan Lieksan Lehdessä alkukesällä.

Jäsenhankinta: Jos lapsesi, sukulaisesi tai tuttavasi haluaa liittyä yhdistykseemme, pyydä häntä maksamaan jäsenmaksu 10 euroa pankkitilillemme, tilinumeromme on FI03 5343 0750 0552 66. Viestikenttään tulee kirjoittaa maksajan nimi, osoite ja syntymäaika ja -paikka sekä mielellään kylän nimi, johon juuret johtavat sekä suku, johon kuuluu. Liittymismaksuja emme peri.

Uutta toimintaa:

Maalis- ja huhtikuun sunnuntaisin, klo 14 alkaen, kokoonnumme ortodoksiselle seurakuntatalolle Kielikerahmoon, jossa muistellaan miten asioita sanottiin karjalaksi. Muistellaan yksittäisiä sanoja, sanontoja ja lausekokonaisuuksia. Kirjurina toimii puheenjohtajamme Pentti T. Palmusunnuntaina ja Pääsiäissunnuntaina Kielikerahmo ei kokoonnu, ja su 3.4. kerahmo  pidetään Talvitapahtuman yhteydessä Rantakalliolla. Lieksan Lehdessä Kielikerahmon ensimmäisestä kokoontumisesta on ilmoitus Seuratoiminta-palstalla, muutoin tule paikalle milloin vain pääset!

Oheisena on vuosikokouksessa vahvistettu Toimintasuunnitelmamme, laita tapahtumien päivämäärät ylös kalenteriisi. Retki- ja pikkujouluilmoittautumisia ottaa vastaan Sirkka Kokkonen, häneltä saat lisätietoja matkoista ja muistakin tapahtumista.

Oheisena on kopio Toimintakertomuksesta vuodelta 2015. Toimintamme on ollut vireää jäsenkuntamme ikärakenteesta huolimatta, tai juuri siitä syystä. Olisiko sinulla ideoita: miten muutoin
toimisimme? Millaisia Tarinailtoja haluaisit? Palautetta voit antaa kaikille hallituksemme jäsenille.

Kevätkauden tulevia tapahtumiamme, seuraa Lieksan Lehden Seuratoiminta-palstaa:

*
su 3.4. klo 10 Talvitapahtuma Rantakalliolla, pilkkikilpailut, nuotioevästelyä, leppoisaa yhdessäoloa ja tarinointia (ja kielikerahmo!)

*
su 24.4. klo 14 tulee professori Tapio Hämynen Joensuusta Tarinailtapäiväämme kertomaan perhe-elämästä Suojärvellä ennen sotia

Parahat passibot männyön vuuvven ruannois i lykkyö Nouzeval Vuuvvel 2016!

Karjalazin tervehyzin Lieksan Suojärveläiset ry:n hallitus

Yhteystietojamme:

Puheenjohtaja Pentti Tapanen
050 – 574 9118             pentti.tapanen@evl.fi
Varapuheenjohtaja Tarmo Martiskainen
0400 – 375 456             tarmo.martiskainen@hotmail.fi
Matkayhdyshenkilö Sirkka Kokkonen
040 – 721 8263             sirkka.kokkonen@pp.inet.fi
Sihteeri-rahastonhoitaja Marja Tapanen
050 – 305 2589           marja.tapanen@suojarvi.fi
Lieksan Kyykkä, Urpo Saastamoinen
0400 – 304 198            urpo.saastamoinen@pp.inet.fi

Lisätietoja Suojärven Pitäjäseurasta,
suojärveläisyydestä, tapahtumista yms. saat internet-osoitteesta
www.suojarvi.fi sekä Oma Suojärvi -lehdestä