Itä-Suomen yliopiston uutiskirje, tammikuu 2023

Itä-Suomen yliopiston karjalan kielen elvytyshankkeen työryhmä julkaisee uutiskirjeitä, joissa kerrotaan hankkeesta. Ohessa tammikuun 2023 uutiskirjeen saate ja linkki kirjeeseen:

Itä-Suomen yliopiston karjalan kielen elvytyshanke julkaisee säännöllisesti uutiskirjeitä, joissa kerrotaan elvytyshankkeen kuulumisia ja esitellään sen puitteissa julkaistua karjalankielistä materiaalia. Uutiskirjeet julkaistaan elvytyshankkeen blogissa, minkä lisäksi ne lähetetään elvytyshankkeen sähköpostilistalaisille. Sähköpostilistalle voi liittyä ottamalla yhteyttä osoitteeseen karjalanelvytys@uef.fi.

Tammikuun uutiskirjeessä käsitellään karjalan kielen elvytystä vuosina 2023 ja 2024, uusia eteläkarjalan oppimateriaaleja, karjalaisia nuoria koskevaa Meidy on olemas -verkkokirjaa, karjalaisia joulukalentereita, karjalaisia ja karjalan kieltä koskevien artikkelien ja radio- ja tv-ohjelmien linkkiluetteloita sekä leikkimielisellä äänestyksellä valittua vuoden 2022 karjalankielistä sanaa.

Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä linkistä:

Uutiskirje, tammikuu 2023

Ellei linkki avaudu, kirjoita/kopioi se selaimen osoiteriville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.